Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Η ισχύς εν τη ενώσει......

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΟΥ Δ.Σ.
ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ  ΑΝΘ--ΩΝ ΕΛ.ΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΕ -ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ

Την 25-5-2011 έγινε σύγκληση έκτακτου Δ.Σ. της Ένωσης Αξ/ων Κεντρ. Μακεδονίας με θέμα την εκ νέου συζήτηση για πιθανή λήψη απόφασης για διενέργεια εκλογών αντιπροσώπων στην Ομοσπονδία. Σε μία εποχή και μία περίοδο που:

Α) λόγω των συνθηκών ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ το Αστυνομικό Συνδικαλιστικό Κίνημα να καταδείξει  τον ΣΥΜΠΑΓΗ του χαρακτήρα  και
 
Β) η ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ και η ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ για την προστασία των συμφερόντων του  εργασιακού μας κλάδου προβάλλονται ως  απαραίτητες όπως απέδειξαν με την απόφαση τους και ΟΛΕΣ ΟΙ (12) ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΕΣ    ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΕΣ     ΕΝΩΣΕΙΣ.


Το Προεδρείο του Δ.Σ. της Ε.Α.Κ.Μ. ως πλειοψηφία ΔΥΣΤΥΧΩΣ, εμμένει στην στείρα θέση του για ΜΗ διενέργεια εκλογών και συνεπώς στην  ΜΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΣΗ του ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ στην ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ  χωρίς να αντιλάμβάνεται ότι με την στάση του το οδηγεί στην ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ.



ΔΥΣΤΥΧΩΣ

Την ώρα που διαφαίνεται να έρχεται «επίθεση» ή τουλάχιστον «απειλή» για περαιτέρω περικοπές εισοδημάτων μας το Προεδρείο της Ε.Α.Κ.Μ.  «προτιμά» να δράσει ΑΠΟΜΟΝΩΜΕΝΑ.! Αναρωτιόμαστε από πού πηγάζει άραγε την δύναμη του και την αισιοδοξία του για αυτόνομη δράση το Προεδρείο?. Γιατί αρνείται να μας χορηγήσει αντίγραφο Πρακτικών από Συνεδριάσεις του Δ.Σ. ΠΟΥ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΖΗΤΗΣΕΙ? Ποια Δημοκρατία άραγε επιτρέπει τέτοιου είδους ΑΥΤΑΡΧΙΚΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ?


ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΦΙΜΩΣΗΣ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΜΑΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΜΑΣ (eakm.gr) ΑΛΛΑ ΤΕΧΝΙΕΝΤΩΣ ΑΠΟΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ ΙΣΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.
   Σ Υ Ν Α Δ Ε Λ Φ Ο Ι ! Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ..!! Ο χρόνος κυλά αντίστροφα. Στις Δύσκολες μέρες που έρχονται ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ με ΣΥΝΟΧΗ να αντιμετωπίζουμε αυτούς που συνήθως αποφασίζουν «για μας» ‘’ΧΩΡΙΣ’’ «εμάς» ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΦΛΕΓΟΝΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΟΠΩΣ (ΕΝΙΑΙΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ κλπ)! ΔΥΣΤΥΧΩΣ «ΑΛΛΟΙ» ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ  ΝΑ  ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ  «ΤΑΚΤΙΚΕΣ» ΚΑΙ «ΜΕΘΟΔΟΥΣ»

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ   2-6-2011 
ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΟΥ Δ.Σ. Της  Ένωσης Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Κεντρικής Μακεδονίας
ΜΠΑΡΜΠΟΥΤΗΣ Αριστείδης
ΔΑΚΤΥΛΟΥΔΗΣ Αθανάσιος
ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ Ανδρέας
ΚΟΥΚΟΥΦΙΚΗΣ Σταύρος
ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ Κων-νος