Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

Κάτω τα χέρια από το ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ και τις ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΕΣ ΩΡΙΜΑΝΣΕΙΣ των ενστόλων


ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ
ΑΞ/ΚΩΝ-ΑΝΘΥΠΑΣΤΥΝΟΜΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Θεσσαλονίκη, 01/08/2011

Από την 1η /07/2011 και μέχρι τη θέσπιση νέου ενιαίου μισθολογίου αναστέλλονται όλες οι διατάξεις που προβλέπουν μισθολογική ωρίμανση ή μισθολογική προαγωγή.
Ειδικότερα:
Αναστέλλεται η χορήγηση επιπλέον ποσοστού 4% στο επίδομα χρόνου υπηρεσίας, με τη συμπλήρωση του απαιτούμενου χρόνου υπηρεσίας, δηλαδή πάγωμα των επιδομάτων χρόνου υπηρεσίας για όσους συμπληρώνουν διετίες.
Επίσης αναστέλλονται οι διατάξεις που προβλέπουν μισθολογικές προαγωγές και διατηρούνται σε ισχύ μόνο οι διατάξεις που προβλέπουν αυξήσεις βασικών μισθών λόγω βαθμολογικής προαγωγής.
Ενδεικτικά για τα ενεργεία στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων,της Ελληνικής Αστυνομίας,του Πυροσβεστικού Σώματος και του Λιμενικού Σώματος οι μισθολογικές προαγωγές-προσαυξήσεις που παγώνουν είναι οι διατάξεις των άρθρων 5 & 6 του Ν.2838/2000 όπως τροποποιήθηκαν με το άρθρο 37 του Ν.3016/2002.
Ένα μήνυμα πρέπει να δώσουμε στους κυβερνώντες:
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ ΤΩΝ ΕΝΣΤΟΛΩΝ
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΕΣ ΩΡΙΜΑΝΣΕΙΣ
Η ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ λέει “ΟΧΙ” σε τέτοιες μεθοδεύσεις. Η αντίδρασή μας σε οποιαδήποτε απόπειρα περαιτέρω συρρίκνωσης των ήδη αποψιλωμένων εισοδημάτων μας πρέπει να είναι ΔΥΝΑΜΙΚΗ.