Κυριακή 28 Αυγούστου 2011

Η Οργανωτική Επιτροπή Δράσης της «ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ»

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ
ΑΞ/ΚΩΝ-ΑΝΘΥΠΑΣΤΥΝΟΜΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ


Θεσσαλονίκη, 28/08/2011


Στις 9 Μαίου 2011 μια ομάδα Αξιωματικών μπροστά στην αναγκαιότητα που επέβαλε η εφαρμογή του νέου Νόμου 3938/2011, ο οποίος εισαγάγει πλέον την απλή αναλογική και παραταξιακά ψηφοδέλτια στις αρχαιρεσίες των εκλογών, διαμορφώσαμε έναν ηλεκτρονικό ιστοχώρο ο οποίος φιλοξενεί και προβάλλει τι απόψεις μας, τις θέσεις μας και κυρίως την έμπρακτη βούληση μας να αντισταθούμε και να προασπίσουμε τα συμφέροντα των Αστυνομικών. Κάθε συνάδελφος ο οποίος αισθάνεται την ανάγκη για ισχυροποίηση του συνδικαλιστικού κινήματος είναι ευπρόσδεκτος στη προσπάθεια αυτή για πραγματική αναβάθμιση του αγώνα μας χωρίς εξαρτήσεις του παρελθόντος.
Όπως είχαμε προαναγγείλει στις ανακοινώσεις μας θα κάναμε σύντομα γνωστό με την δημοσιοποίηση τους, τα πρόσωπα που στηρίζουν αυτήν την προσπάθεια.
Οι όποιοι «αγώνες» και όποιες «φωνές» στην παρούσα χρονική συγκυρία της εθνικής οικονομικής κρίσης για την Πατρίδα εκτιμούμε ότι δίνουν νόημα στον αγώνα μας ενάντια στην επιχειρούμενη κατεδάφιση όσων χτίστηκαν με κόπους και θυσίες. Κάθε «φωνή» όμως πρέπει να έχει και ονοματεπώνυμο για να διεκδικεί και τον αντίστοιχο βαθμό αξιοπιστίας και κύρους. Πιστοί σε όλα τα παραπάνω προασπιζόμαστε Ιδέες και Αρχές που ως μόνο μέλημα και ουσία τους, έχουν την προστασία των συμφερόντων των Αστυνομικών και της Ελληνικής Κοινωνίας.
Η Οργανωτική Επιτροπή Δράσης της «ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ» καλεί οποιονδήποτε επιθυμεί να συστρατευθεί, να επικοινωνήσει μαζί μας με ιδέες και προτάσεις εποικοδομητικές για τον Κλάδο μας.

Η Οργανωτική Επιτροπή Δράσης

  1. ΔΑΚΤΥΛΟΥΔΗΣ Αθανάσιος
  2. ΚΟΥΚΟΥΦΙΚΗΣ Στάυρος
  3. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ Ανδρέας
  4. ΜΠΑΡΜΠΟΥΤΗΣ Αριστείδης
  5. ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ Κων/νος
  6. ΓΚΑΙΝΤΑΤΖΗΣ Κων/νος
  7. ΜΑΛΑΜΑΣ Νικόλαος
  8. ΚΟΝΤΟΔΗΜΟΣ Ιωάννης