Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

“ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΟΦΕΙΛΕΤΕΣ”

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ
ΑΞ/ΚΩΝ-ΑΝΘΥΠΑΣΤΥΝΟΜΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ


Θεσσαλονίκη, 13/10/2011


Ήδη οι κ.κ. του Οικονομικού Επιτελείου της Κυβέρνησης μέσω διαρροών στα Μ.Μ.Ε. προαναγγέλουν και άλλες μειώσεις στις αποδοχές μας με το περιβόητο ειδικό μισθολόγιο που θέλουν να νομοθετήσουν κατ’ επιταγήν και επιθυμία της τρόϊκας και παρά τις έως σήμερα διαβεβαιώσεις τους περί του αντιθέτου.
Και εδώ γεννάται ένα ερώτημα. Γιατί δεν πληρώνουν όσοι φοροδιαφεύγουν;
Ας πληρώσουν οι 3.800 μεγαλοοφειλέτες του Δημοσίου τα οφειλόμενά τους που σύμφωνα με τον προηγούμενο υφυπουργό οικονομικών είναι άνω του 1.000.000 ευρώ για τον καθένα. Έτσι θα συγκεντρωθεί ποσό τουλάχιστον 3,8 δισεκατομύρια ευρώ. Επιπλέον ας πληρώσουν και οι πολλοί περισσότεροι οφειλέτες του Δημοσίου που χρωστούν μικρότερα ποσά για να υπάρξει νοικοκύρεμα στα Οικονομικά του Κράτους.
Γιατί μονίμως πρέπει να πληρώνουμε εμείς;
Γιατί να πληρώνουν συνεχώς οι νομοταγείς ένστολοι πολίτες;
Δεν μπορούν άραγε να αντιληφθούν ότι ήδη μας οδήγησαν στην εξαθλίωση;
Μήπως θέλουν να δημιουργήσουν και νέα κατηγορία φοροφυγάδων, ημών των ενστόλων που δεν θα μπορούμε πλέον να ανταποκριθούμε στα δυσβάσταχτα χαράτσια τους;

Η ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ζητά να αποδοθεί δικαιοσύνη.

ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΟΝΤΕΣ.
ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ
ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗ ΦΟΡΟΔΟΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους που αντιλαμβάνονται ότι μας διαλύουν να βροντοφωνάξουμε ένα δυνατό ΟΧΙ στα σχέδια αυτών που επιθυμούν να καταντήσουν την ΕΛΛΑΔΑ αφρικανική χώρα και τους Έλληνες πένητες και ζητιάνους. Πρέπει να υπερασπισθούμε την αξιοπρέπειά μας. ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ τώρα πριν ολοκληρωθεί το ‘’σωτήριο’’ καταστροφικό τους έργο.