Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

“Να τηρηθούν οι προεκλογικές δεσμεύσεις”

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ
ΑΞ/ΚΩΝ-ΑΝΘΥΠΑΣΤΥΝΟΜΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ


Θεσσαλονίκη, 09/07/2012

Με αφορμή δημοσιεύματα του κυριακάτικου τύπου, που μιλούν για περικοπές στα ειδικά μισθολόγια ύψους 12%, η ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ απλώς θέλει να υπενθυμίσει τις πρόσφατες προεκλογικές δεσμεύσεις του κ. Πρωθυπουργού για μη περαιτέρω περικοπές των εισοδημάτων μας και ανάγκη ενίσχυσης αυτών.
Εμμένουμε στην ανάγκη ψήφισης ενός σύγχρονου μισθολογίου σύμφωνα με το πόρισμα της Επιτροπής που συστήθηκε γι’ αυτό το λόγο με τη συμμετοχή εκπροσώπων των Ομοσπονδιών μας (ΠΟΑΞΙΑ-ΠΟΑΣΥ).
Υπενθυμίζουμε ότι κόκκινες γραμμές αποτελούν η διατήρηση των μισθολογικών προαγωγών, το ξεπάγωμα των μισθολογικών προαγωγών και των χρονοεπιδομάτων η χορήγηση των οποίων ανεστάλη από 1-7-2011, η διατήρηση του επιδόματος χρόνου υπηρεσίας, η καθιέρωση επιδόματος για την ιδιαιτερότητα και επικινδυνότητα της εργασίας μας και οι νέοι συντελεστές να έχουν ως βάση τη μονάδα στο βαθμό του Αστ/κα- Λιμενοφύλακα -Πυροσβέστη.
Κι ας γνωρίζουν οι αρμόδιοι ότι οι υπηρετούντες στα Σώματα Ασφαλείας πέραν όλων των άλλων περικοπών που υπέστησαν καλούνται να καταβάλλουν βαρύ τίμημα για τα εισοδήματα του 2011 σύμφωνα με τον φορολογικό Νόμο που ψήφισε η προηγούμενη κυβέρνηση και μας οδηγεί ήδη σε κατάσταση αδυναμίας να ανταποκριθούμε στις οικονομικές υποχρεώσεις μας.

ΗΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΝΗΤΕΣ
ΗΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ

Η ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ καλεί την Κυβέρνηση και τον κ. Πρωθυπουργό προσωπικά να τηρήσει τις υποσχέσεις του και τη Π.Ο.ΑΞΙ.Α. να συντονίσει την αντίδρασή μας σε τυχόν επιχειρηθείσα περαιτέρω φτωχοποίηση μας.