Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Απάντηση στο Προεδρείο της Ε.Α.Κ.Μ.

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ
ΑΞ/ΚΩΝ-ΑΝΘΥΠΑΣΤΥΝΟΜΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Θεσσαλονίκη, 15/05/2011

        Η  πλειοψηφία του Δ.Σ. της Ένωσης Αξ/κών Κεντρικής Μακεδονία σε ανακοίνωση της προς την μειοψηφία του Δ.Σ. αναφέρθηκε στην Κίνηση μας (προφανώς τους ενοχλεί που εμείς διεπόμαστε  από Αρχές Δημοκρατίας και Δικαιοσύνης… ) και μας  παροτρύνει στην ανακοίνωσή της, να διαβάσουμε την ιστορία του συνδικαλιστικού κινήματος στην Αστυνομία.
      Δεν χρειάζεται κύριοι να την διαβάσουμε γιατί εμείς την γράψαμε με ΑΓΩΝΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ και ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ τόσο σε επίπεδο Ένωσης όσο και μέσα από την παρουσία μας στην Ομοσπονδία.
     Εμείς ποτέ δεν υπήρξαμε διαδρομιστές μεταξύ ΠΟΑΣΥ και ΠΟΑΞΙΑ, ούτε και ανακαλύψαμε στα ύστερά μας τον συνδικαλισμό. Δεν έχουμε καμία σχέση με λαγοπόδαρους τακτικιστές κι έχουμε καταξιωθεί στις συνειδήσεις όλων των συναδέλφων.
    Όσο για καρέκλες θα ‘πρεπε να ξέρετε ότι ο καθένας στη ζωή παίρνει ότι του αξίζει. Τίποτα δεν μας χαρίστηκε, απλώς εμείς στις ένστολες κινητοποιήσεις είμαστε ΜΕ ΣΤΟΛΗ και ΠΑΡΟΝΤΕΣ  αντίθετα με εσάς… Στα Συνέδρια της Ομοσπονδίας εφόσον μιλάτε για ιστορία, πάντα φροντίζαμε με προτάσεις και ιδέες να καλύπτουμε τις θέσεις ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ, αντίθετα με εσάς που είτε ήσαστε ΑΠΟΝΤΕΣ  είτε ΜΟΝΙΜΟΙ ΑΡΝΗΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ για λόγους δικών σας σκοπιμοτήτων.
    Κι ένα τελευταίο, να γνωρίζετε ότι η ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ  στην οποία οδηγείτε με τη στάση σας την Ένωση Αξ/κών Κεντρικής Μακεδονίας που είναι η δεύτερη μεγαλύτερη Ένωση της χώρας θα σας χρεωθεί προσωπικά και τα ονόματά σας θα γραφτούν στην πιο μαύρη σελίδα στην ιστορία του Συνδικαλιστικού μας κινήματος.