Παρασκευή 13 Μαΐου 2011

Απάντηση στο προεδρείο του Δ.Σ.


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΟΥ Δ.Σ.
ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ  ΑΝΘ--ΩΝ ΕΛ.ΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Στην από 9-5-2011 ανακοίνωση μας στο διαδίκτυο  http://dinamikiparembasi.blogpot.com  ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΑΜΕ το Προεδρείο της Ένωσης Αξ-ων Κεντρικής Μακεδονίας για τη ΜΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΣΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ. Το Προεδρείο μας απάντησε με εκδηλώσεις και συναισθήματα «λύπης» για αυτό (ακόμα και σε αυτό το σημείο η υποκρισία τους είναι εξώφθαλμη). Τους απαντάμε ότι η πλειοψηφία των συναδέλφων με την ανάγνωση της ανακοίνωσης τους, διακατέχεται ΜΟΝΟ από εκδηλώσεις «γέλιου»! Εκφράζετε και διακηρύσσετε ΠΑΝΤΟΥ την «ανεξαρτησία» σας, όλοι όμως ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ το ποιοι είστε και κυρίως ΒΙΩΝΟΥΝ  την «ασθενή»  σας δράση και μαχητικότητα πάντα «κατά το δοκούν» για πλήθος θεμάτων που απασχολούν το Αστυνομικό Προσωπικό της Κεντρικής Μακεδονίας
Εφόσον φιλοξενείτε αγαπητό Προεδρείο στην ιστοσελίδα της Ένωσης www.eakm.gr, στις “Χρήσιμες συνδέσεις ως link”, την «ΑΝ.ΚΙ» (Αλήθεια εμείς πότε ενημερώθήκαμε ως Δ.Σ.για αυτό? Φυσικά δεν αντιτιθέμεθα στην δημοκρατικότητα της καταχώρησης) ουσιαστικά ομολογείτε ότι γνωρίζετε πλέον και εσείς τελικά τον “GOEBBELS” και τις τακτικές του! Εμείς ούτε τον ξέρουμε ούτε και θέλουμε να τον μάθουμε .
Μιλήσατε για μάσκες που έπεσαν των νέων συνδικαλιστών (σύμφωνα με την σκέψη σας φυσικά που αγγίζει τα όρια του «γραφικού»  και ξεπερνά τα όρια της «φαντασιοπληξίας»). Μάσκες σε μέρες μη «Αποκρεών»  φοράνε ΜΟΝΟ όσοι έχουν κάτι να κρύψουν. Εμείς δεν έχουμε να κρύψουμε τίποτα. Μάσκες φοράνε αυτοί που ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ και ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ αλλά το ΠΙΟ ΑΝΗΘΙΚΟ αυτοί που ΥΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ! Μάσκες φοράνε αυτοί που θέλουν να αποφύγουν την αποκάλυψη τους.
Να γνωρίζουν οι συνάδελφοι πως σε προφορική μας ερώτηση στον Πρόεδρο  για το ποιοι είναι η «ΑΝ.ΚΙ», μιας και φιλοξενούνται στο site της Ένωσης, μας απάντησε πως ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΕΑ! Θα έπρεπε όμως, διότι το site της Ένωσης είναι επίσημο διαδικτυακό Βήμα Θέσεων. Το μεμπτό Κύριοι της πλειοψηφίας δεν είναι τόσο αυτό (δεν αντιτιθέμεθα στην «ΑΝ.ΚΙ» ούτε μας νοιάζει ποιοι τελικά είναι). Μάλλον το μεμπτό είναι ότι κύριε ΠΡΟΕΔΡΕ ως διαχειριστής της σελίδας μας «δεν ξέρετε τι σας γίνεται» και βρίσκεστε όχι μόνο «εκτός ελέγχου» αλλά και σε «παροξυσμό»


ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ  του Δ.Σ.ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΕΟΥ  ΣΤΑ ΚΑΤΩΘΙ  :
----  Γιατί εδώ και ένα «1» ολόκληρο έτος  «ΑΠΟΚΡΥΠΤΕΤΕ» την Κατάσταση  Ενεργών Μελών της Ένωσης μας ? ΤΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ?
---- Γιατί δεν μας χορηγείτε αντίγραφο του πρακτικού του Δ.Σ. της  3-5-11 ,όπου ελήφθη κατά πλειοψηφία απόφαση περί μη διεξαγωγής εκλογών για την ανάδειξη αντιπροσώπων. ΜΗΝ ΚΡΥΒΕΣΤΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ
---- Εφόσον διατείνεστε για την «δημοκρατικότητα» σας και την «νομιμότητα» σας  αναρτήστε στην ιστοσελίδα της Ένωσης τις γνωμοδοτήσεις των δύο έγκριτων εργατολόγων (Μαρίνου ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ κ Ρήγα ΜΠΑΡΜΠΟΥΡΗ) που αποφαίνονται ότι πρέπει να γίνουν αρχαιρεσίες, διότι δεν είναι δυνατή η παράταση των ήδη εκλεγμένων αντιπροσώπων. Οι συνάδελφοι πρέπει να γνωρίζουν !

---- Μην χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα της Ένωσης ΩΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΣΑΣ μόνο για τις δικές σας ανακοινώσεις διότι δεν κατέχετε  Τίτλους  Κυριότητας της κατά τον Αστ.Κωδ!  Πέραν των αυτονόητων Αρχών Δημοκρατίας υπάρχει και η συνδικαλιστική δεοντολογία που στην περίπτωση σας έχει μετατραπεί σε συνδικαλιστική αλαζονεία.
----  Γιατί με την άρνηση σας και τους ΤΑΚΤΙΚΙΣΜΟΥΣ σας ΟΔΗΓΕΙΤΕ την δεύτερη μεγαλύτερη Ένωση Αξ/ων στην ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ?
----- Πως θα αντιδράσετε  «έξω» από την Ομοσπονδία και πως θα αντισταθείτε «μοναχικά» στους μήνες που έρχονται και για όλα τα φλέγοντα θέματα που εκκρεμούν και ίσως πλήξουν τα συμφέροντα μας (ενιαίο μισθολόγιο-περαιτέρω μισθολογικές περικοπές?) Τόσο «δυνατοί» αισθάνεστε τελικά? Τελικά ΠΟΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΕΠΙΛΕΓΕΤΕ και ΠΟΙΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ? Την Πολιτειακή Εξουσία  ή τους συναδέλφους ? Υπενθυμίζουμε την παντελή έλλειψη παρουσία σας από τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας των Ομοσπονδιών στην Δ.Ε.Θ. καθώς και την  «ΠΟΛΥΜΕΛΗ» παρουσία των (2) ατόμων στην αντίστοιχη εκδήλωση διαμαρτυρίας στην Αθήνα.
-----   Και τέλος , πείτε μας ποιοι είναι οι βαρύγδουποι αγώνες σας για την Κεντρική Μακεδονία εκτός από το να «ακούτε» τα προβλήματα των συναδέλφων Θεσσαλονίκης και Περιφέρειας (Το αυτονόητο ελάχιστο δηλαδή) και να βγάζετε ανακοινώσεις «ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΜΕΝΟΙ» την διαχείριση της ιστοσελίδας του site της  Ένωσης το οποίο συντηρείται με εισφορές όλων?
      Επωμισθείτε εσείς την ευθύνη για την μη αντιπροσώπευση της Ένωσης Αξ/ων στα δρώμενα της Ομοσπονδίας. Μείνετε μόνοι σας ανά την Επικράτεια. Εμείς δεν θα σας παρακολουθήσουμε. Άλλωστε διάρκεια και αντοχή έχει πράγματι ότι είναι αληθινό και ότι δεν κρύβεται πίσω από μάσκες. Π Α Γ Ι Α  θέση μας είναι η συμπόρευση ΜΕ ΤΗΝ Ομοσπονδία και οι μαζικοί αγώνες μέσα από δημιουργικές προτάσεις και όχι μέσα από φυγομαχίες που δεν ενδιαφέρουν τους συναδέλφους. Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ  ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΔΙΑΚΥΡΗΞΕΙΣ. Και κάτι ακόμα , ουδείς επικλήθηκε εξάρτηση από το Αρχηγείο , (για αυτά να ανατρέξετε εσείς η αυτοί που φιλοξενείτε χωρίς να τους ξέρετε, στα εγχειρίδια του GOEBBELS – Γκαίμπελς ). Εμείς απλώς απαιτούμε την νομιμότητα που εφαρμόζουν και οι υπόλοιπες δώδεκα (12) Περιφερειακές Ενώσεις. Όσο καλό και αν είναι το περιτύλιγμα (βλέπε ανακοινώσεις ΕΑΚΜ-Προεδρείο-, ΑΝ.ΚΙ.) αν το περιεχόμενο αποτελεί προϊόν σήψης η δυσοσμία που αναδύεται έσωθεν απωθεί.
Υ.Γ.  Εφόσον δεν μπορέσαμε τόσο καιρό να «φιλοξενηθούμε» στο «σπίτι» μας (site Ε.Α.Κ.Μ.)  φιλοξενηθήκαμε σε άλλο ιστοχώρο http://dinamikiparembasi.blogspot.com κάπως έπρεπε να ακουστούμε και εμείς! Μάλλον την Δημοκρατία την αντιλαμβάνεστε διαφορετικά Κύριοι της πλειοψηφίας του Δ.Σ. Η «ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ» φιλοξένησε στην ιστοσελίδα της τα μέλη της μειοψηφίας του Δ.Σ. μιας και η πόρτα του δικού μας «σπιτιου» έχει κλείσει από καιρό. Εμείς σε μία εποχή που ο μισθός και το ωράριο του Αστυνομικού βάλλεται όσο ποτέ άλλοτε έχουμε από καιρό σταματήσει να ασχολούμαστε με «παρατάξεις» και «στρατόπεδα». Μα ακόμα με αυτά ασχολείστε? Απεμπλακείτε! Συνεχίστε μόνοι σας να το συντηρείτε και μιας και επιχειρηματολογείτε επ΄ αυτού πρώτοι, αποδεικνύει ότι «ξέρετε να παίζετε πολύ καλά σε αυτό το γήπεδο». Προτιμήστε να φιλοξενείτε αυτούς που δεν γνωρίζετε και μην φιλοξενείτε τα μέλη του Δ.Σ . που τουλάχιστον είμαστε γνωστοί. Ελπίζουμε ότι θα το κάνετε με την παρούσα
ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΓΝΩΣΗ..!
Θεσσαλονίκη 12/5/11
ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΟΥ Δ.Σ. Της  Ένωσης Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Κεντρικής Μακεδονίας

ΜΠΑΡΜΠΟΥΤΗΣ               Αριστείδης
ΔΑΚΤΥΛΟΥΔΗΣ                Αθανάσιος
ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ        Ανδρέας
ΚΟΥΚΟΥΦΙΚΗΣ                 Σταύρος
ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ               Κων-νος