Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

Επιτέλους ας ξυπνήσουμε

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ
ΑΞ/ΚΩΝ-ΑΝΘΥΠΑΣΤΥΝΟΜΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ


Θεσσαλονίκη, 13/09/2011

Αφού οι σημερινοί κυβερνώντες φρόντισαν να μας απαξιώσουν πλήρως ως υπαλλήλους και ειδικότερα ως ενστόλους με φράσεις όπως: «μαζί τα φάγαμε», «είστε αντιπαραγωγικοί», «υφίσταται δημοκρατικό έλλειμμα στα Σώματα Ασφαλείας» με μοναδικό σκοπό να δημιουργήσουν στον καθένα μας ενοχικά σύνδρομα, διαφαίνεται πλέον καθαρά ότι επιχειρούν εδώ και ενάμισι χρόνο να μας αποτελειώσουν οικονομικά σε δόσεις και να μας οδηγήσουν στον αφανισμό και την μαζική κατάθλιψη.
Επιτέλους συνάδελφοι πρέπει να ξυπνήσουμε. Δεν είναι δυνατόν να επιχειρείται η καταβολή των πενθημέρων και των νυκτερινών δι ενταλμάτων με υπουργική απόφαση, την οποία ανακαλούν προ της Πανελλαδικής συγκέντρωσής μας στη Θεσ/νίκη και εμείς να επιχαίρουμε ότι κάτι κερδίσαμε. Τα ίδια εξάλλου έκαναν και πέρυσι. Δεν πρέπει να αποκλείουμε πλέον τίποτε. Με το πρόσχημα του ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ που αυτοί υπέγραψαν θέλουν να μας φορτώσουν τα βάρη της δικής τους ολέθριας πολιτικής. Ήδη χθες από την ΔΕΘ ανακοινώθηκε και νέος φόρος για τα ακίνητα που θα κληθούμε και πάλι να πληρώσουμε για 2 έτη τόσο για εφέτος όσο και για το 2012, αφού το «σωτήριο» έργο τους δεν αποδίδει.
Πρέπει να τους δώσουμε ένα μήνυμα ότι θα μας βρουν απέναντι σε οποιαδήποτε άλλη απόπειρά τους να μας επιβάλλουν επιπλέον χαράτσια. Αντιθέτως ως οι πλέον κακοπληρωμένοι υπάλληλοι που είμαστε οι ένστολοι αναλογικά με την προσφορά μας, στα πλαίσια εξορθολογισμού των αμοιβών στο Δημόσιο αναμένουμε σύντομα απονομή δικαιοσύνης με βελτίωση της οικονομικής μας θέσης.
Η ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ όπως πάντα ήταν παρούσα στην ένστολη Πανελλαδική συγκέντρωση στη Θεσ/νίκη την 9-9-2011.